Uw droombaan vinden? Bel ons!  (+31) 652 070 118

Over ons

Talent voor Ogen

Talent voor Ogen België is een van de labels van TalentenGroep Nederland. Wij zijn een werving- en selectiebureau dat gespecialiseerd is in de optiekbranche en zich richt op bedrijven binnen de oogzorg. Onze recruiters assisteren opdrachtgevers bij het vinden van nieuwe collega’s en helpen talenten met het vinden van hun droomjob. Wij hebben een groot netwerk opgebouwd binnen de optiekbranche en werven en selecteren voor veel verschillende specialismen, zoals:

  • Opticiens/optometristen
  • Optometristen
  • Leerling Optiekmedewerkers
  • Zaakvoerders
  • En nog veel meer

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een baan als accountmanager of customercaremedewerker binnen de optiekbranche.

Enthousiast en ervaren

Sandra is de drijvende kracht achter Talent voor Ogen. Deze enthousiaste recruiter heeft alle kennis en ervaring in huis om de ideale match te maken tussen werkgever en werknemer. Talent voor Ogen is een netwerkorganisatie bij uitstek. Ons omvangrijke netwerk bestaat uit een breed aanbod specialisten en organisaties verspreid door heel Nederland en België. Bent u als opticien op zoek naar een uitdagende functie in Limburg? Of heeft u voor uw winkel in Antwerpen dringend nieuwe medewerkers nodig? In beide gevallen is Sandra u graag van dienst.

Op zoek naar de welbekende ‘klik’

Waarmee wij ons onderscheiden? Wij luisteren heel goed naar onze klanten én onze kandidaten. Zij moeten immers met elkaar aan de slag en daarom is de bekende ‘klik’ heel belangrijk. Wij proberen hier zo goed als mogelijk op in te springen door bij onze opdrachtgevers langs te gaan en door onze talenten middels een persoonlijk gesprek te leren kennen.

Daarnaast geven we advies en begeleiden we onze kandidaten tijdens het proces van solliciteren tot het op de correcte manier opzeggen van de huidige baan. Door onze ervaren recruiters en ons uitgebreide netwerk kunnen wij altijd de juiste match maken. Kortom: Talent voor Ogen is de koploper op het gebied van werving en selectie binnen de oogzorg!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u op zoek naar een (nieuwe) baan binnen de oogzorg? Of heeft uw organisatie behoefte aan nieuwe collega’s? Aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen: (+31) 652 070 118. U kunt ons via solliciteren@talentvoorogen.be ook een mailtje sturen.

TalentenGroep Nederland

Mijn naam is Sandra van Nimwegen-Jansen en ik woon in het Noord-Brabantse Dongen, samen met mijn man Tom en onze hond Pim.

Met ruim 20 jaar ervaring in de werving en selectie ben ik in 2014 vanuit huis begonnen met mijn eigen onderneming. Eerst als freelancer, maar al snel startte ik ons eerste label op: Talent voor Ogen. Sindsdien zijn daar Talent voor Horen, Talent voor Tanden en Talent voor Ogen België bijgekomen en inmiddels werken we onder de overkoepelende naam TalentenGroep Nederland. Samen met Tom en 5 leuke collega’s zijn we vanuit ons gezellige kantoor in Etten-Leur iedere dag bezig met het matchen van talenten en opdrachtgevers in de oog-, hoor- en mondzorg. En onze hond Pim? Die houdt ons gezelschap en is onze bewegingstherapeut.

Werving en selectie met passie

Werving en selectie is echt mijn passie! Samen met de andere recruiters van TalentenGroep Nederland help ik heel graag mensen aan een nieuwe baan. Wij worden hier elke dag weer erg blij van. In de loop der jaren hebben wij een zeer groot netwerk opgebouwd, waardoor we in korte tijd een juiste match kunnen maken tussen werkgever en werknemer. Wederzijds vertrouwen is erg belangrijk voor ons en daarom steken wij veel energie in het opbouwen van een langetermijnrelatie met onze talenten en opdrachtgevers.

Waar kan ik u mee helpen?

Bent u op zoek naar een talentvolle nieuwe collega? Wilt u meer uitdaging in uw job? Of heeft u hulp nodig bij het vinden van een job die echt bij u  past? Neem dan gerust contact met mij op! Bel vrijblijvend naar +31652070118 of mail naar sandra@talentengroepnederland.nl.

Talent voor Ogen

Ambachtlaan 31-33
4871 ED Etten-Leur
Telefoon: (+31) 652 070 118
E-mail: solliciteren@talentvoorogen.be
KvK-nummer: 71608362

 

★★★★★★★★

Talent voor Ogen scoort 8,4 uit 10 op basis van 95 beoordelingen.

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd!
Open chat
1
Kunnen wij u helpen?
Welkom bij Talent voor Ogen België! Waarmee kan ik u helpen?